Лепила
ProductNameDescription
MULTICOL® TEPMO
Category:   
Лепила

Висококачествено циментово термоустойчиво лепило за зидане и шпакловане на камини (Вид на разтвора Т)
Лепилото представлява суха хомогенна смес, създадена от специални цименти по съвременни технологии с екологично чисти материали на водещи световни химически концерни - гаранция за високо качество на продукта.

ГИПСОФУГА
Category:   
Лепила

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: СЛУЖИ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА ФУГИ МЕЖДУ ГИПСОКАРТОНЕНИ ПЛОСКОСТИ, КОРЕГИРАНЕ НА ДРАСКОТИНИ И ДРУГИ ДЕФЕКТИ, КАКТО И ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ ВЪРХУ ГИПСОКАРТОНЕНИ ПОВЪРХНОСТИ.

РЕГИПС-ИДЕАЛ
Category:   
Лепила

Гипсово лепило

Гипсовото лепило представлява суха хомогенна смес на гипсова основа и специални добавки, контролиращи времето на свързване и други специфични технически показатели.

TERMO FIX®
Category:   
Лепила

Специално лепило за термоизолационни материали от екструдиран и експандиран пенополистирол "Депрон", "Селитрон", "Пенетрон" и др.

TERMO FIX® се използва за залепване на леки топлоизолационни материали от ексгрудиран и експандиран пенополистирол – "ДЕПРОН", "СЕЛИТРОН", "ПЕНЕТРОН" и др. Използва се за залепване и на термоизолационни ролки с дебелина (на материала) до 10 мм (обикновени, кашира-ни с алуминиево фолио и др.), пана, плочи, лайсни, корнизи, розетки и други.

MINERALCOL®
Category:   
Лепила

Специално високоякостно циментово лепило-шпакловка за минерална вата

MINERALCOL® представлява суха хомогенна смес произведена на база цимент, минерални пълнители, полипропиленови фибри и полимерни добавки, която се използва за залепване и шпакловане на термоизолационни плоскости от твърда минерална вата. Лепилото е с отлични експлоатационни качества и технически показатели, притежава висок коефициент на водоустойчивост и сцепление с основата.

STIROCOL®
Category:   
Лепила

Специално високоякостно циментово лепило-шпакловка за "EPS"

STIROCOL® представлява суха хомогенна смес произведена на база цимент, минерални пълнители, полипропиленови фибри и полимерни добавки, която се използва за залепване и шпак-ловане на термоизолационни плоскости от експандиран пенополистирол (EPS-стиропор) и минерална вата. Лепилото е с отлични експлоатационни качества и технически показатели, прите-жава висок коефициент на водоустойчивост и сцепление с основата.

TERMOCOL®
Category:   
Лепила

Специално високоякостно циментово лепило-шпакловка за "XPS"

TERMOCOL® представлява суха хомогенна смес произведена на база цимент, минерални пълнители, полипропиленови фибри и полимерни добавки, която се използва за лепене и шпакло-ване на термоизолационни плоскости от екструдиран пенополистирол "Стиродур", "Стирофом", "Фибран", "Ursafoam", "Deltadur" и други марки, плочи от твърда минерална вата, перлитови плочи и други.

CityCol Termo® Duo
Category:   
Лепила

Специално циментово лепило-шпакловка за топлоизолации

CityCol Termo® DUO се използва за лепене и шпакловане на фасадни термоизолационни плоскости от експандиран пенополистирол (EPS) - СТИРОПОР. Продуктът е с отлични експлоатационни качества и технически показатели, притежава високи коефициенти на водоустойчивост, паропропускливост и сцепление с основата. В продукта са вложени полипропиленови фибри, които осигуряват защита срещу пукнатини, повишават устойчивостта на удар и раздробяване и придават остатъчна якост.

CityCol Termo® Plus
Category:   
Лепила

Циментово лепило за топлоизолация с фибри

Лепилото представлява суха хомогенна смес създадена по съвременна технология с екологично чисти материали. С него се получава повишена якост и устойчивост срещу напукване.

Вложените в продукта полипропиленови фибри, създават оптимална конфигурация, осигуряват защита срещу пукнатини, повишават устойчивостта на удар и раздробяване и придават остатъчна якост.

Използва се за лепене на топлоизолационни плоскости - XPS, EPS, перлитови плочи, СТИРОДУР, СТИРОФОМ, ФИБРАН и други.

CityCol Termo®
Category:   
Лепила

Циментово лепило за топлоизолация

Лепилото представлява суха хомогенна смес създадена по съвременна технология с екологично чисти материали.
Използва се за лепене на топлоизолационни плоскости от  екструдиран и експандиран пенополистирол (XPS, EPS) перлитови плочи, СТИРОДУР, СТИРОФОМ, ФИБРАН и други.

 1  2   Next